Din anmodning kan blive behandlet hurtigere, hvis du opretter og vedhæfter en fil med navnet FSDIAG. Denne fil giver os vigtige oplysninger om dit system.

Opret og send en FSDIAG-fil

Dine kontaktoplysninger

Produktoplysninger

Oplysninger om serviceanmodning

Vedhæftet fil skal være under 30 MB

Opdater Captcha

Opret og send FSDIAG-filen

Hvis du har tekniske problemer med dit sikkerhedsprodukt, kan du oprette og sende en FSDIAG-fil til vores tekniske support. Filen indeholder oplysninger, der kan anvendes ved fejlfinding og løsning af problemer, som er opstået på din computer.

Du kan oprette filen ved hjælp af programmet Supportværktøj. Dette program indsamler vigtige oplysninger om dit system og dets konfiguration. Oplysningerne inkluderer produktoplysninger, operativsystemlogfiler og systemindstillinger.  Disse oplysninger kan i visse tilfælde være fortrolige. De data, der indsamles af supportværktøjet, opbevares lokalt på din computer. Indsamling af oplysningerne kan tage et par minutter.

Bemærk: Supportværktøjet kræver, at du er logget på som administrator.

1. Klik på Start.
  2. Vælg Alle programmer > (dit F-Secure-produkt) > Supportværktøj. Vinduet Supportværktøj åbnes.
  3. Klik på OK. Værktøjet starter med at indsamle oplysninger. Det opretter outputfilen på dit skrivebord. Navnet på arkivfilen er fsdiag.tar.gz. Bemærk, at filens størrelse normalt er på mindre end 10 MB. Ved virksomhedsbrugere kan filstørrelsen dog være på op til 100 MB.
  4. Vedhæft filen til din supportanmodning. Vores tekniske support vil håndtere din anmodning og kontakte dig. Vent venligst, til du hører fra os.

Bemærk: Når du har indsendt din supportanmodning, modtager du automatisk et svar fra os pr. e-mail. Svaret indeholder din supportanmodnings ID-nummer. Gem ID-nummeret til senere brug og reference.

Du kan også downloade og køre Supportværktøj fra følgende placering: ftp://ftp.f-secure.com/support/tools/fsdiag/fsdiag.zip