Din anmodning kan blive behandlet hurtigere, hvis du opretter og vedhæfter en fil med navnet FSDIAG. Denne fil giver os vigtige oplysninger om dit system.

Opret og send en FSDIAG-fil

Dine kontaktoplysninger

Produktoplysninger

Oplysninger om serviceanmodning

Vedhæftet fil skal være under 30 MB

Opdater Captcha

Opret og send FSDIAG-filen

Hvis du har tekniske problemer med dit sikkerhedsprodukt, kan du oprette og sende en FSDIAG-fil til vores tekniske support. Filen indeholder oplysninger, der kan bruges til fejlfinding og løsning af problemer, der er specifikke for din computer. Det kan tage flere minutter at oprette filen. Filens størrelse er normalt mindre end 10 MB, men for virksomhedsbrugere kan filen være så stor som 100 MB.

Bemærk! Det kan være nødvendigt at logge på som administrator.

1. Klik på Start.
  2. Vælg Alle programmer > (dit F-Secure-produkt) > Supportværktøj. Vinduet Supportværktøj åbnes.
  3. Klik på OK. Værktøjet begynder at indsamle oplysninger. Outputfilen oprettes på skrivebordet. Navnet på arkivfilen er fsdiag.tar.gz
  4. Vedhæft filen til din supportanmodning.