Lähetä tukipyyntö

Voit lähettää tukipyynnön täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Pyyntösi saatetaan käsitellä nopeammin, jos luot FSDIAG-tiedoston ja liität sen tukipyyntöön. Tiedostossa on meille tärkeitä tietoja järjestelmästäsi.

Luo ja lähetä FSDIAG-tiedosto

Yhteystietosi

Tuotteen tiedot

Palvelupyynnön tiedot

Liitetiedoston tulee olla alle 30 Mt.

Päivitä captcha-kuvavarmennus

Luo ja lähetä FSDIAG-tiedosto

Jos koet teknisiä ongelmia tietoturvatuotteesi kanssa, voit luoda FSDIAG-tiedoston ja lähettää sen tekniseen tukeemme. Tiedostossa on tietoja, joita voidaan käyttää juuri sinun tietokonettasi koskevien ongelmien viamääritykseen ja ratkaisemiseen. Tiedoston luominen saattaa kestää muutaman minuutin. Tiedoston koko on tavallisesti alle 10 Mt, mutta yrityskäyttäjillä tiedosto saattaa olla jopa 100 Mt:n kokoinen.

Huomaa: Saattaa olla tarpeen kirjautua sisään järjestelmänvalvojana.

1. Napsauta Käynnistä.
  2. Valitse Kaikki ohjelmat > (F-Secure-tuote) > Support Tool. Näkyviin tulee tukityökalu.
  3. Napsauta OK. Työkalu alkaa kerätä tietoja ja luo työpöydälle tiedoston. Arkistotiedoston nimi on fsdiag.tar.gz
  4. Liitä tiedosto tukipyyntöösi.