Be om støtte

Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende inn støtteforesprøselen.

Forespørselen kan bli behandlet raskere hvis du oppretter og legger ved en fil kalt FSDIAG. Denne filen gir oss viktig informasjon om systemet ditt.

Opprett og send en FSDIAG-fil

Din kontaktinformasjon

Produktdetaljer

Detaljer i tjenesteforespørsel

Filvedlegg må være mindre enn 30 MB

Oppdater Captcha

Opprette og sende FSDIAG-fil

Hvis du har tekniske problemer med sikkerhetsproduktet, kan du opprette og sende en FSDIAG-fil til vår tekniske brukerstøtte. Filen inneholder informasjon som kan brukes til feilsøking og løsing av problemer som er spesifikke for din datamaskin. Det kan ta flere minutter å opprette filen. Størrelsen på filen er vanligvis mindre enn 10 MB, men for brukere i store bedrifter kan den bli opptil 100 MB.

Merk: Du må kanskje logge på som administrator.

1. Klikk på Start.
  2. Velg Alle programmer > (Ditt F-Secure-produkt) > Support Tool. Support Tool-vinduet vises.
  3. Klikk på OK. Verktøyet begynner å samle inn informasjon. Det oppretter utdatafilen på skrivebordet. Navnet på arkivfilen er fsdiag.tar.gz
  4. Legg ved filen i støtteforespørselen.