Begär support

Fyll i formuläret nedan för att skicka in din supportförfrågan.

Din förfrågan kan hanteras snabbare om du skapar och bifogar en fil med namnet FSDIAG. Filen ger oss viktig information om ditt system.

Skapa och skicka en FSDIAG-fil

Din kontaktinformation

Produktinformation

Information om serviceförfrågan

Den bifogade filen ska vara under 30 MB

Uppdatera Captcha

Skapa och skicka FSDIAG-fil

Om du har tekniska problem med din säkerhetsprodukt kan du skapa och skicka en FSDIAG-fil till vår tekniska support. Filen hjälper oss att lösa tekniska problem som är specifika för din dator.

Du kan skapa filen med hjälp av supportverktygprogrammet. Programmet samlar in viktig information om ditt system och dess konfiguration. Informationen omfattar produktuppgifter, operativsystemloggar och systeminställningar. I vissa fall kan denna information betraktas som konfidentiell. De data som samlas in av supportverktyget lagras lokalt på din dator. Att samla in information kan ta flera minuter. Såhär gör du för att skapa och skicka FSDIAG-filen:

Obs: Supportverktyget kräver att du loggar in som administratör.

1. Klicka på Start.
  2. Välj Alla program > (Din F-Secure-produkt) > Supportverktyg. Fönstret för supportverktyget visas.
  3. Klicka på OK. Verktyget börjar samla in information. Det skapar outputfilen på ditt skrivbord. Namnet på arkivfilen är fsdiag.tar.gz. Observera att filen vanligtvis inte är större än 10 MB, men med företagsanvändare kan den vara upp till 100 MB.
  4. 4. Bifoga filen FSDIAG.TAR eller FSDIAG.TAR.GZ till din supportfråga. Vår tekniska support hanterar din fråga och kontaktar dig. Vänta på vårt svar.

Obs! När du har skickat din supportförfrågan får du ett e-postsvar från oss. Svaret innehåller din supportförfrågans ärende-ID. Spara meddelandet för framtida behov.

Du kan också hämta och köra F-Secures supportverktyg från följande plats: ftp://ftp.f-secure.com/support/tools/fsdiag/fsdiag.zip.